Wednesday, October 28, 2009

Faizal Tahir dan kepentingannya

Okay post kali ini membincangkan pasal faizal tahir dan kepentingannnya kepada industry tempatan. Untuk pengetahuan semua faizal tahir menyanyikan lagu Malaysia satu yg boleh didapati di mana2 outlet berdekatan. Byk manusia membenci akan faizal tahir, tetapi tahukah anda?

1. Sekurang-kurangnya ada 5 orang dalam dunia menyayangi anda dan sanggup mati kerana anda.

2. Sekurang-kurangnya ada 15 orang dalam dunia ini menyayangi anda dalam beberapa cara.

3. Sebab utama seseorang membenci anda adalah kerana dia ingin menjadi seperti anda.

4. Senyuman daripada anda boleh membawa kebahagiaan kepada seseorang, walaupun dia tidak menyukai anda.

5. Setiap malam ada seseorang mengingati anda sebelum dia tidur.....

6. Anda amat bermakna dalam hidup seseorang.

7. Kalau bukan kerana anda, seseorang itu tidak akan hidup bahagia.

8. Anda seorang yang istimewa dan unik.

9. Seseorang yang anda tidak ketahui menyayangi anda.

10. Apabila anda membuat kesilapan yang sangat besar, ada hikmah sebaliknya.

11. Sekiranya anda merasakan anda dipinggirkan, fikirkan semula; mungkin anda yang meminggirkan mereka.

12. Apabila anda terfikir anda tidak mempunyai peluang untuk mendapatkan sesuatu yang anda ingini, mungkin anda tidak akan memperolehinya, tetapi sekiranya anda percaya pada diri sendiri lambat laun anda akan memperolehinya.

13. Kenangilah segala pujian yang anda terima. Lupakan segala maki hamun, caci umpat cela.....

14. Jangan takut untuk meluahkan perasaan anda; anda akan merasa senang bila seseorang mengetahuinya.

15. Sekiranya anda mempunyai sahabat baik, ambillah masa untuk memberitahunya yang dia adalah yang terbaik. Hanya seminit diperlukan untuk mendapat sahabat baik, sejam untuk menghargainya, sehari untuk teman tetap paling setia. walaupn punya harta yang banyak, teman tetap paling berharga.

Apakah kaitannya article ini dgn faizal tahir, sama-sama kita renungkan..

9 comments:

why.don't.you.ASK.me? said...

mungkin padang di sana rumputnya lebih hijau.itulah kaitannya dgn faizal tahir.

nazirhussin said...

"hang penah tak ghasa sayang sgt kat kawan hang (lelaki), sampai hang ghasa nak peluk dia."
anonymous, TAR Villa, circa 2009, pillow talk.

ini mungkin dapat membantu lu, stone.

*ungkapan dipetik tanpa kebenaran pengungkap. har har har.

ku.mahu.KAY.tahu said...

yeah
you gay~

Tok Aweed said...

post ikhlas dari hati kudus seorang mancha..

wa salute you annei.. together we conquer the kuil sri maharyamam!!

woody said...

gay bhak caption nazir..
tp aku bese peluk daud, cmner?

Pit_Kudha© said...

owh.. macam puki.. sapa gay kt tarvilla tu

Pit_Kudha© said...
This comment has been removed by the author.
ku.mahu.KAY.tahu said...

hahahaha
PITMIN GAY KAT TARVILLA
KERAS!!!
nanai kuat beromen
go die pls!!!

syfq amr said...

hahaha pit gay wey... g tdo umah engineer sbb bini engineer balik kg..