Sunday, June 29, 2008

Welkam2~!

Okeh, aku pun xtaw mane datang idea nk wat blog utk pasukan kte neh, maybe sbb aku xley nk masuk page kte kat frenster tuh. So, basically ak just letak ape yg perlu dan xder lar fancy sgt sbb ak xreti nk memfancykan page neh lagi. Oke, ade beberape perkara yg aku nk mintak tolong:

1- Kepade ahli yg reti2 pasal blogspot neh mintak tlg bg id korg, ak nk letak korg jadik moderator.

2- Bagi komen or gamba korg yg nk aku letak dlm slide show. Gamba yg dah ad tuh ak assume korg xkesah sbb gamba frenster.

3- HOLIDAY WEI HOLIDAY... GENTING APA MACAM???!!!

11 comments:

Anonymous said...

maap yer sbb tadi xley comment~
(>_<)

syafeeq said...

slamat berhiborrrrr

Anonymous said...

jom2
-pejol-

Anonymous said...

ok on je
count me in

-pozer-

zopakkun said...

waa..smp wat blog!

woody said...

mari2 mengisi blog...
wahaha...
pak, ak letak ko moderator...

asfirdaus said...

pejol mane leh nek genting.berat!

PeJoL said...

aku ringan jer..gab berat

Anonymous said...

seb bek ak ringan
lolz
-pozer-

zopakkun said...

ini adalah keputusan sape yg berat dan sape yg ringan

data diambil oleh ape yg ikot saje g genting arituh

yg berat( x lepas mesin penimbang utk maen apentah)
1.pejol
2.arab

yg ringan
1.as
2.ijat

special case
1.bon(aku x ingat lepas ke x)
2.zopak (x sempat nk timbang sbb byk sgt org =P)

GER said...

sempat lg utk kurangkan berat badan..
kepada pejol..jgn salahkan enjin kete kalo xpikap...salahkan driver tu sbb berat sgt...wakakaka