Saturday, July 5, 2008

Percutian Sehari di Genting

Oke, ni adalah sedikit perancangan kecil yg dibuat utk memudahkan sape2 yg nk ikot. So, datang either bersendirian atau beramai2 pun boleh ajek. Dijemput utk para hadirin hadiran hadiran kuderat kerat mengerat dan ntah bape rat2 lagi utk datang berseronok......

Venue : Genting Theme Park

Date : 12th July 2008

Time : 10am - sampai korg nak turun....

Waiting place : KL Sentral

Waiting time : 9.00am

Memandangkan ramai yg nk lebih enjoy semase travel, kte akan menaiki bas ke genting. Diharap sume dapat hadir.


*sebarang komplikasi, cadangan dan dugaan, sila merujuk kepada pejol, bon atau zopak....

2 comments:

syafeeq said...

nak ikot... T_T

zopakkun said...

erm..kalo korg nk blik lewat pn bole kot..mlm tuh tdo aa kat umah aku kat gombak..famili aku xde..tp tilam pn xde la =P