Wednesday, January 20, 2010

Jan 2010

Salam dan ape kabar buat semua ahli. Beta ingin mencadang kan supaya kita mengadakan berbagai-bagai aktiviti untuk sem Jan 2010 ini kerana kebanyakan ahli akan menghabiskan sisa-sisa kehidupan mereka di sini. Sebarang cadangan boleh diajukan di 'discussion board' ini. Aktiviti-aktiviti 'keji dan terlarang' adalah dilarang sama sekali di-tulis. Untuk aktiviti 'keji dan terlarang' anda boleh hubungi Encik Farhan di talian 012-480-CUM-INSIDE.Kompom boleh kawtim punya.

Antara cadangan-cadangan aktiviti

1. Aktiviti Tour Perak ( Taiping-Kuala Kangsar(Laksa dll)-Taiping(Koey-teow Doli, Taman Tasik) - Kuala Sepetang - Gerik ( Jangan mengada-ngada nak masuk sempadan Thai) - Teluk Intan dan lain-lain.

2. Aktiviti Kesukanan ( Mandi-manda di air-air terjun dan pantai-pantai sekitar perak)

3. Percutian ke bukit-bukau seperti Cameron Highlands dan lain-lain

4. Jalan-jalan cari makan

5. Percutian ke pulau

6. BBQ dan makan-makan.

Sebarang cadangan boleh diajukan. Sekian


==POSTED BY PAAN==

7 comments:

Billy Aman said...

ak cadang kte nek je bukit bukau di dada ahli2

|Rb37| said...

me like number 1

woody said...

haha..
menarek gak cadangan billy..

ask said...

explore gua, hiking isap rokok atas bukit.
cara?

hareezi said...

aku ngah wat research tempat² menarek kat Perak utk Master aku nnt..

jumper tempat best leh pegi..

paan terjatuh lagi. said...

ask : cara gak tu. bila ?

hareezi said...

klo nak hiking.. kat bukit larut bley.. tepeng.. arie tu maser cuti cam nk p tp x jadi.. mazu ader kontek kot pasai tempat tu.. leh lajak bukit merah skali.. haha~