Tuesday, February 22, 2011

Dunia Orang Tanpa Arah

Mula-mula sekali gua nak sound yang ini cerita benar. Tiada tokok tambah.

*******

Semalam gua akhirnya surrender dengan ketentuan illahi. Takdir menentukan gua akhirnya tersungkur dengan dakyah masonic billy aman dan sekutu rapat beliau kudhaliaq. Gua dengan ini terpaksa announce yang gua telah terjebak di dalam permainan video terhebat abad ini yakni DOTA. Langkah drastik ini terpaksa gua ambil disebabkan gua sudah tak boleh handle dengan tahap imbaness yang gua capai di dalam permainan video WOW. Apa lu pikir gua tak kesian dengan kanak-kanak hingusan yang belom sempat nak garu telor dah mampos kena lava burst gua dalam battleground? Apa lu pikir gua takde sifat perikebinatangan langsung? Ya gua sedar gua memang suka membunuh macam binatang buas di dalam battleground tapi yang sebenar-benarnya gua adalah lelaki yang berjiwa mulus. Tak larat gua nak menangis seorang diri dalam bilik dek terbahak usha diri sendiri membuli kanak-kanak noob tersebut.

Jadi untuk lari dari semua ini gua terpaksa cari a new game. Permainan baru yang dapat buat gua rasa rendah diri dan stended cap ayam. Dah lama gua tak rasa macam itu!!! Semalam baru gua dapat penangan petala kudha cap ayam ghapla dunga kamu tahu!! Gua seronot!! Yah seronot!! Sebab gua kena buli tahap kaodu anjeng oleh promaster DOTA sekalian yakni Billy aman dan pitmin si kuds kuds! Gua semalam sudah macam Jenny Lee kena ikat empat penjuru atas katil dan ditala 4 dayus warga afrika barat kamu tahu! I felt helpless and noob!! Oh yeah!

Dan yang buli gua semalam tu gua nak bagi peringatan sikit jangan duk gelak lama sangat. Gua akan pastikan yang dalam masa 2 bulan ni akan gua buat gerak gempur pertapaan ilmu DOTA secara intensif. Mengikut ajaran Sun Tzu "The art of War" gua kena selami jiwa enemy secara mendalam. Barulah gua dapat baca gerak geri musuh dengan cemerlang. Gua syak konsep Suntzu ni memang baguih dok ada. Ini membuat gua mengelamun sebentar memikirkan apa akan jadi kalau sekor-sekor member gua betol-betol jadi watak DOTA.

Hmmmmm...

Gua start dengan makhluk ipoh dulu lah.

Heroes Name: Billy the chevron destroyer

Ability:
1. Chevron Orb - Deals 500 nature damage to a single target. Stack up to 5 times. After 5 stacks the damage will burst the enemy for another 250 nature damage.
2. MKJM (Mampos kau jadi monyet) - Hex an enemy into berok makyeh for 4 seconds.
Passive ability: Enemy that stands 5 yards near Billy will feel smaller. They will also feel their punani become smaller as well.
Ultimate ability: Transforms into Wukong. In this form, Billy will feel no remorse and will attack all enemy around 40 yards with his small hairy dick. Effect will not end until Billy is killed.

Seterusnya pula...


Heroes name: Paan The Hell Registrar

Ability:
1. Flashy Testicles - Silence the enemy for 10 seconds. Enemy will also feel dazed for another 5 seconds after the silence effect is finished.
2. Cumshot from hell - Deals 600 nature damage to a single target and immobilize them for another 4 seconds.
Passive ability: Paan will always laugh like an Iblis Handalan when he walks around thus increase 25% of his health every 2 minutes.
Ultimate ability: Tuala Mandiku Harum (TMH) - Once Paan unleash the TMH, it will deal 1000 shadow damage to all enemy around 60 yards. You will also see the effect of muntah darah bernanah of all TMH impacted enemies.


Dan tidak lupa...

Heroes Name: Pitmin the Kudha Slayer

Ability:
1. It's a "dark" world - A preach that turns enemy into a Paria Naidhu. Once enemy is turned into this form, it will stop attacking immediately and will start to tebar roti canai sambal tak mahu.
2. Dumbbell of Wangsek - Slows enemy movement for 80% for 10 seconds. Also deals 200 nature damage during the movement impairing effect. You can also see enemy menangis tak berlagu during this effect (only applies for high graphic quality pc)
Passive ability: Pitmin's armor will increase for 40% everytime he gets to a higher level.
3. Ultimate ability - Summon SheDevil "premila" for 3 minutes. Premila will seduce enemy thus silencing them for eternity. She can also assimilate with pitmin and transform him into Hindhu Demon named Prakash. In Prakash form, pitmin will be able to teleport to any location that he wishes except Ameeth.

*******

Haaa!! Skang baru gua rasa yakin sikit untuk enter room 30 lepas kerja nanti. Memandangkan konsep Sun Tzu ni telah mengajaren gua supaya mengenali musuh-musuh gua, sekarang gua rasa dah well prepared habes untuk bertelagah dalam dunia maya bersama rakan-rakan nanti.

Bak datang you alllzzz!!!

5 comments:

woody said...

kah3!!
ak nak muntah atas meja opis!!
kah3!!!

Billy Aman said...

Lmfao. Berfantasi tahap roh2 kudus. Lg hebat dr ak berfantasi tentang Quinn Fabray@ Diana Agron dan skirt cheerio beliau. Cred to Yamtuan Laney

Akalil said...

Update yg menarik dr Khalis rumet Kay..eh..bukan ek?? lebih kurang je..rumet Kay tu pon main DOTA jugak~

MOK said...

fak nub tok aweed..
garena please!

Tok Aweed said...

Gua sedut cabaran lu tuh!
Esok 8:30pm room 30.

Bak datang lawan OD aku mok!! haha!