Tuesday, December 30, 2008

Adieu 2008,It's been nice knowing you.

Selamat tahun baru beta ucapkan kepada semua ahli-ahli Pasukan Ingin Berhibur.Semoga taun baru neh kasik lagi banyak benda best dekat korang.Taun lepas kita tak pergi mana-mana pun.Beberapa orang ahli pulak pergi trip ke Genting,maaf sebab tak dapat ikut.Nampaknya taun depan kita patut adakan trip yang lagik best,lagi best dari Trip Langkawi dulu.

Cadangan semua boleh taruk je kat sini.Jangan risau tak akan ada bantahan atau apa.Wiken jugak kita boleh buat apa-apa aktiviti.Macam Boys Night Out ke,tak kesah la ape-ape.Makan besar bersama rakan-rakan ke.Yang tak dapat hadir tak apa,sebab kitorang tau korang busy dengan kerja,awek dll.Semua cadangan boleh korang letak dekat post.Letakkan details macam tempat,masa dan aktiviti sekali.

Akhir sekali,apa kata kita letak kan azam baru kita dekat komen pos ni(aku tau gila-bapak-poyo-tapi-pegi-mampos).Ngah bosan ni kat opes.

3 comments:

zopakkun said...

azam tahun baru aku same mcm azam tahun2 dulu...nk mengekalkan ke'awesomeness'aku...
dpt wat trip span due pn best gak...dulu g langkawi 8 org...genting turun jd 6 org...kalo bole pasneh bole wat trip kasi rmai2 bole join.

paan terjatuh lagi. said...

azam aku sama jugak macam setiap tahun,jadi insan berguna dan jadi anak yang taat pada ibu bapa,hahahaha.yes kita kene pg trip jauh sikit,lepak-lepak,chill tepi pantai ke apa,sun bathing semua.amacam?

ask said...

azam taun baru ak adalah.when i get sad,i stop being sad but be awesome instead.yeha!!ak nk benti isap rokok.ak nk jogging stiap ptg.ak nk mngekalkn sixpack.tp softpack marlboro tuh nk buang da.jd insan berhemah.tp mngekalkn taraf godfather ku.jom sun bathing!!