Monday, December 29, 2008

Hookah Session

Ok semua ahli-ahli pasukan ingin berhibur.Bagaimana dengan keadaan masing-masing di lokasi tempat kerja.Aku tau ada segelintir yang sedang tidur tengah hari dan ada yang lari dari kerja (Ini sumpah bukan Pejol,bukan Pejol yang lari dari kerja lepak umah Zaid) pagi ini.

Pada sabtu lepas.Beberapa orang ahli telah mengadakan re-union secara kecil-kecilan.Antara nya Pejol,Arep,Paan,Gab,Zopak dan Ger.Tempat bertempat di kedai Arab(Bukan Arab b. Ramlan) di Damai,Ampang.Semua ahli sesak nafas setelah menghisap hookah a.k.a sisha selama dua jam.Arang tukar tiga kali mana tak rasa nak pengsan.Semua yang hadir cuma berborak-borak matang serta dewasa.Dialog seperti:

Paan : Ko tau tak perut aku ni perut idaman gadis.Tengok bila aku gelak dia vibrate.

Gab yang mula-mula tadi membuat cubaan mengempiskan perut bila gadis-gadis lalu di hadapan mula menunjukkan rupa sebenar perut beliau.Mungkin beliau terfikir kebenaran kata-kata Paan itu.Zopak dah mula pening-pening lalat sebab tak berhenti-henti naga.Pejol pun dah mula surrender dan Arep pulak terpaksa pulang segera kerana hal tertentu.

Selain itu,ada rahsia-rahsia ahli pasukan yang terbongkar.Salah seorang dari ahli pasukan pernah berkata 'Raoup tuh jambu lah,jambu tonggek' ketika foundation dulu-dulu.Ini aku tak nak bagitau siapa yang keluarkan ayat ini.Tetapi boleh tanya pada ahli-ahli yang hadir ke meeting kecil-kecilan itu.Semua berikutan kehadiran Raoup di kedai Arab itu,tetapi sumpah rakan-rakan,dia duduk di meja lain.Tak ada kaitan dengan kami.

Sekian.

p/s:weekend bila-bila jum lah lepak lagi.Zopak dah menginap di rumah aku dah.Weh aku 'hit the gym sebab free-lah',bukan sebab aku Fan mamat tuh,cipet.

13 comments:

zopakkun said...

sape2 free tym wiken g la teman paan kat taman puncak jalil...ksian die...die kate tym wiken die lonely~

gEr said...

zopak da teman paan wiken aritu...smpai tamaw blk umah da...ape la yg paan da bwt kt zopak smpai dia tamaw blk umah...

paan terjatuh lagi. said...

shh diam zopak.layanan aku 1st class.hahahahaha.ini hal lelaki gagah.

zopakkun said...

aku bukan xnak balik la sengal...xde org kat umah pn kalo aku balik...kang x pasal2 aku plak lonely...
lgpun aku tak tertarik pn ng perut aan...he is not my type =P

gEr said...

gile ape...paan pnye perot ade parot taw...panglima perot berparot...mmg cair la kalo pak arab tgk...

paan terjatuh lagi. said...

aku da bagi nama da setiap parut.

ku.mahu.KAY.tahu said...

kawan2..mari lah kiter bernew year kan diri..jejom2..jejom2

zopakkun said...

owh...kirenye six pack skg bukan trend ek..abes tuh cmne ng six pack aku neh?haha
aku new year lpk ng dak skola aku la...korg ape plan?xleh join aktiviti korg =(

PeJoL said...

cam tuh aku kire nyer dh ketinggalan zaman r???

woody said...

oi pejol..
bkak cte raup..
sangap ar tuh...
huahuahua~

ask said...

sume cite pasal raoup?
lepak nk jauh2 je.
xnk lepak bangi.
ampang je.
bile ak turun ampang sorg pn xde.
ceni r.
sedey sial.
perut ak sixpack.
xhit d gym lak.
gile disisihkan

gEr said...

as dtg ampang bkn nk gitaw aku...dia gi jmpe org laen je...blahh ahh...

ask said...

demmit ger.
ak dtg xde org nk jumpe ak.
kay je yg sanggup.
T_T.