Monday, December 15, 2008

Selamat Berinternship

Selamat menjalani internship rakan2.Walaupun tempat tak same dan jarak plak jauh2,kalo ade aktiviti jangan lupe roger.

Wat rakan2 di KL,Shah Alam dan kwasan sewaktu denganye dijemput memeriahkan aktiviti futsal seperti butiran di bwh:

aktiviti:futsal
ari:sbtu (20/12/2008)
waktu:9-10pm*
venue:sprt plnet subang grand (dulu sunway)*
contact person:safuan (safuan11@gmail.com) /aku bole juge

* subject to change,kalo rmai nk join mayb tuka tempat dan tambah mase

9 comments:

woody said...

hem2..
nmpknyer, futsal neh berjaye gak eventho ak xpat nk join coz gi jamming..
tp, still time tuh ak trun..
so to those yg ak xsempat nk jmpe time turun kL baru2 neh, ak trun kL 2minggu lagi kot..
tribute to umah pitmint n da gang sbb jadikan umah korg cam hotel utk kami berteduh dikala berada di kL..
(^_^)

zopakkun said...

huhu..
aku post mende neh tp aku plak yg x g..
aku sama dak umah aku g kl dan terpenagkap dlm kesesakan kerana masing2 noob jln kl..
tp ari jmaat tu aku g men futsal kat cyberjaya n jmpe paan yg baru balik dari gym..
pas 8 bulan pasti paan=acab =)

paan terjatuh lagi. said...

aku ngah blushing ni,tolong la jangan puji.hahaha

woody said...

wtf??!!!
paan gi gym??!!!
oi paan, ak ajak jogging kat utp pon tamaw..
ni ke gym, buang tabiat ker??

paan terjatuh lagi. said...

amoi bebeh amoi.womanizer hahaha

ask said...

manede paan balek dari gym.
balek dari makan bak kut teh tu.

paan terjatuh lagi. said...

hahaha.cam sial makan bah kut teh.tak ar.aku br lepas muzakarah di surau.

zopakkun said...

isk..ask ko jgn tuduh bukan2..aku jmpe paan ms tuh mlm kot..paan x suke mkn bak kut teh utk dinner...kalo lunch die lyn la =P

paan wominizer == x solorider

ask said...

oh dinner ke?
btol r tuh.
die layan bak kut teh lunch je.
lagi afdal ketike berpuasa di bulan rmadhan.
lgpn paan kate die salu g gym ngn sasha a.k.a 'mr hit d gym'