Tuesday, January 6, 2009

KEJAM! KEJAM! KEJAM! BUKAN LAWAK!

salam,
ini lah coretan saya yang pertama kalinya sebagai seorg editor blog dan di kesempatan ini aku nk bercakap la tentang kekejaman tentera laknatullah iaitu Israel a.k.a Hanjeng a.k.a Zionis Motherfucker heya~~ a.k.a Jimbit idung ko beratus2 a.k.a Pak gard UTP(?????)
tercoret di pampang akhbar harini menunjukkan Palestin dibedil tanpa belas kasihan menggunakan taktik pengecut atau nama lain nya dalam bahasa perang "taktik orang berkonek kecik" menggunakan roket,artileri dan juga kereta kebal jarak jauh dan jatuh tepat ke atas umah org2 yg sedang tidur nyenyak,menyusukan baby,sembahyang dan jugak kanak2 riang yg sedang bermain lego dan menyuruh askar darat menyetelkan yang lain...pengecut...knapa mereka tak hantar jer askar darat masuk dlu...nmpka sgt orang Israel berkonek kecik dan berbulu lebat...smpi hati sungguh mereka.....T_T

ak tkder daya untuk mengangkat senjata melainkan di dalam CS dan di dlm Left 4 Dead shaja.itu pon tembak sorg pakai 30 bullet dan nk melawan dengan tentera Israel anak haram yg pro bak.tp ak percaya mungkin dengan coretan blog yg tak seberapa ni aku mampu bukak mata2 kawan2 aku mahupun orang2 yg membaca blog ni untuk berfikir sejenak..apakah jasa yg kita lakukan hari ni untuk tolong saudara2 seagama kita di Palestin....

adakah kita hanya buat tak tahu????
adakah kita hanya angguk2 geleng???
atau adakah kita hanya membajak tido dan tidak mempedulikan langsung???
atau adakah.......(fill in the blanks with proper sentences)

sedar lah sahabat...orang di Palestine tidak pernah menyuruh kita menghantar bala2 tentera seramai mungkin ke sana..apa yg mereka minta supaya kita didik anak2 kita,saudara2 kita,sepupu sepapat,sahabat handai dan online...supaya mendidik generasi2 selepas ini agar tidak kita lupa penderitaan orang2 di Palestine...sambung perjuangan mereka apabila generasi mereka sudah tiada...jadi bangsa yg cerdik dan bijak pandai kerana kita lupa bhwa ilmu ALLAH itu maha agung...

marilah kita doakan mereka yg berada disana:
YA ALLAH, SELAMATKANLAH SAUDARA-SAUDARAKU YG BERADA DI PALESTINE DARI MUSUH2 MU ISRAEL LAKNATULLAH ITU.CUCURILAH RAHMAT KEPADA ROH MEREKA YG SYAHID DLM SERANGAN ITU YA ALLAH.AMIN

sekian
wassalam

p/s:
aku bukan rakan masjid mahupun disuruh rakan masjid untuk meletakkan artikel seperti ni
ini hanyalah kesedaran sendiri dan usaha yg aku mampu lakukan untuk tolong saudara2 kita kat sana...anda pula bagaiman~

15 comments:

GER said...

aku turut terase sebagai saudara seislam tp xdpt nk membantu...kalo aku diberi peluang utk berperang kt sane i'allah aku gi (tp dgn proper equipment la...bkn dtg sane pkai jeans + selipa croc pastu kumpol batu dlm beg n baling kt askar yahudi..)sedih aku tgk dlm berita org palestin def hanya dgn membaling batu...tp org israel reply dgn membaling bom tangan(B+8+4)...celake pnye jews!!

paan terjatuh lagi. said...

selipar crocs,mahal tuh.kalau baling flashbang tak pe jugak.ape pendapat korang ek pasal boikot,ade berani?boikot :
mcdonalds
burger king
starbucks
dan sebagainya?

ask said...

mari kite sahut seruan Tun agar memboikot barangan America dan suku-sakatnya.

Boikot:
coke
pepsi
kfc

p/s:byk lg barangan yg gua xtau.sile post barangn2 tersebut jika sesape yg tau.

GER said...

kfc pon product zionis ke??ape lg wehh??kite bwt sekatan ekonomi kt yahudi keparat nehh

woody said...

aiseh.. kentuck pun zionis mughalazah gak ker??

first of all, aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada salah seorg moderator kita yg berani menulis artikel ini. aku sendiri xterfikir untuk menjadikan topik ini sebagai post.

aku malu gak ngan diri sendiri, bace surat khabar tgk org palestine kene bom sana sini. budak baru nk celik mata da kene tutup mata balek xsempat nk tgk dunia. yg dapat celik pun, mungkin mata diorg kene tgk ibu bapa diorg disembelih.

siyes aku malu dengan diri sendiri sbb aku xwat pape pun nk menentang zionis mughalazah. aku x boikot, apetah lagi angkat desert eagle headshot sekor due si bangsat tuh. tp selemah2 iman ialah membenci perbuatan terkutuk dengan hati.

kepada penulis, klw rajen, sila lah postkan cara2 kita nk membantu saudara2 kte kat palestine. mayb dari segi kewangan ker. apelah sgt klw kte sumbang rm100 dari gaji bulanan kte yg paleng kacis pun rm1000. specially to those yg duk kat umah xyah bayar sewa ker. mungkin terasa kecik, tp bagi diorg kat sane sgt berharga.

ask said...

ak pajak je kentuck.
sbb kentucky.
kentucky di us.
so us suku zionis.
so fak america.
fak israel.
boikot.
tiap2 ari kite mkn maple je!!!

GER said...

ntah2 mapley pon sekutu us...tu yg us kaye tuu sbb rakyat mesia suke mkn maple...so kite boikot ar mapley jom..kite mkn makanan german ke...rusia ke...sbb kite taw negara2 tu la plg benci amerika...plg senang kite mkn makanan mesia jee...

zopakkun said...

bgus la korg ade sensitiviti neh...jgn sbb name pasukan ingin berhibor korg asik ingat hiburan yg hedonisme je (saye bukan rm ataupun rm undercover harap maklum)...jgn hangat-hangat tahi ayam sudey~

paan terjatuh lagi. said...

aku akan update pasal product dalam post selepas ini.

ku.mahu.KAY.tahu said...

aku sungguh terharu dgn sambutan post nie
siyes beb..walopon ak bukan lah org yg nak hamek kesah sgt pasl faking israel nie..tp diorg dh melampau..dh la bom palestine..dh tu sekat makanan nak masuk..sekat berita atau media dr masuk palestine pasl diorg nk dptkan sokongan dunia..pa butoh..satu dunia tk sokong ko la babi..bastard..

bukan la aku sensitive ker ape..tp kalo ak yg macm nie pon leh terpikir psl bnde nie..ape lah plak kate saudara2 rakan masjid and so on..mari2..perangi israel..ak sokong cdangn ger untuk makan makann german dan makanan malaysia..mapley pegi minum jer..hahahahahha

mari mencari hitler yg baru...sembelih zionis kali nie kasi habes trus

GER said...

jomm...kite sokong german wehh...sokong nazaii...dorg je yg selambe gado dgn jews sbb jews ni fak...

ask said...

holocaus r pe lg.
maharaja zopak kn ad.
=p

GER said...

Mengikut maklumat produk-produk ini adalah milik/penyokong Yahudi :

-CNN
-COKE
-DANONE
-DISNEY
-20TH CENTURY FOX
-GAP
-GIORGIO ARMANI
-INTEL
-IBM
-ICQ
-INTIMATE BRANDS
-KIMBERLY-CLARK
-KIWI
-KOTEX
-LANCOME PARIS
-KLEENEX
-MAGGI
-MCDONALD
-L'OREAL
-MAYBELLINE
-NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL
-HUGGIES
-NESTLE
-NOKIA
-RALPH LAUREN
-REVLON
-LANCOME
-SKY
-SPRITE
-STARBUCKS
-THE SUN
-TIMBERLAND
-MAJALAH TIME
-THE TIME
-TOMMY HILFINGER
-VICTORIA SECRET
-FAKAP ISRAEL!!
-FAKAP ZIONIS!!
-FAKAP JEWS!!

ask said...

kfc ok r camtu?
ak mahu mashed potato.
kasihani ak yg tidak bole mengunyah ini.

zopakkun said...

aku pencinta keamanan...x suke perang2 neh =D