Sunday, February 1, 2009

Seragam Ahli Makan Budhak

assalamualaikum,

seperti yg tertera di atas, logo/lencana/banner/moto/dll Darth Vader dalam blog kite tersangatlah kool.Kite sbgai golongan trasher agung yg tidak pernah kering dengan idea2 inovatif,kreatif dan kritis,inisiatif,motivasi,berhemah dan bersopan santun,berpegang teguh pade rukun negare memerlukan identiti,entiti,simbol perjuangan sejajar dgn motto/perlembagaan/foundation liga ini seperti yg sering kite laung2 kan.Saye dgn mencadangkan satu idea yg sgt beras keluaran bernas, kite menjahit tshirt khas untuk ahli liga2 ini.Saye ingin mencadangkn beberapa nama untuk menjadi ahli jawatankuasa rukun tetangga menguruskan hal ini sekirenye cadangan ini diluluskan di kabinet timor leste kelak.Ahlinye spt berikut:

paan - design engineer (rekaan senibina tshirt)
kay - production engineer (produksi tshirt)
zopak - financial engineer (kewangan tshirt)
pejol - gym trainer (memastikan ahli jawarankuasa diberi senaman yg mencukupi untuk mngelakkn keterpaksaan melakukan part time di syarikat tayar michel leen)

Sebarang cadangan/kritikan/kutukan/cacian/makian boleh dilemparkan kepada encik gori.

Sekian, terime kaseh.

10 comments:

paan terjatuh lagi. said...

gori kaki besar(mula mencaci gori).haha

woody said...

aku cukup setuju dgn cadangan askane-tome..
apelagi..
kepada ahli2 yg telah dinobatkan, sila menjalankan tugasan dan assignment yg telah diberikan..
siapkan weekly reportnya skali ya..
kepada pejol, sila pastikan anda fit untuk menjalankan tugas ini..
kita xmahu trainer fitness kte diwardkan akibat pengsan berbuih jubo ketika membuat lipatan punggung kijang...

paan terjatuh lagi. said...

askane-tome?nice.what up!haha

zopakkun said...

wawawa...mari2...wat design dlu...nti aku try tye kedai baju bkn kedai maple as atau maple kay...tp nti aku makap sket a,10% x byk =)

askane_tome said...

gile hebat askane-tome.
hit d gym r weh.
real man.

GER said...

aku cadangkan sume size tshirt ni same...size S je...pastu br ar ade gune pejol bertugas...jadikan sume ahli kumpulan se slim yg bole...wakakaka

askane_tome said...

tshirt mmg free size.
saiz aku.
jd sape yg mmpunyai six pack je leh pkai.
pejol bole pkai(style bekap pejol ne)

woody said...

xdek sape ckp pejol xley pakai..
tp die kene tambah papan tanda ar kat tengkuk die...

"saya sedang memakai pouchbag"

Anonymous said...

haha.. nice weh baju...
neway gori berbulu... ak x tau nak caci apa ah.. sori..



-syfq amr-

GER said...

kalo bwt lg baby-T cam daud pkai lg bagos...bole kite beramai2 memulakan gaya hidop sehat...