Saturday, February 14, 2009

Tora Datang Lagi...!!!

ya adek2, tora datang lagi dengan permainan yg lebih menarik dan menolak.
jgn segan jgn silu, klw wat tak tahu pasti hati menjadi pilu.
permainan keluaran baru kami pasti mampu memberi tusukan kepada lubang hidong, lubang punggung, lubang jamban dan lubang2 yg len.
hasil dari karyawan2 kami yg kreatif dan aktif, permainan dihasilkan kali ini lebih berkualiti, lebih diamati, bermutu dan bersamy.

oke2,
aku malas da nk merepek, xdak idea.
tujuan post kali ini adalah untuk meminta pendapat rakan2 tentang tempat2 yg sesuai untuk dijadikan sebagai tempat bercuti.
xkesahlah dalam negara, dalam negeri, dalam daerah, mahupun didalm kotak didalam stor.
percutian ke luar negara juga bisa diatur, tp seperti biasa, pasti ada gazet2 yg xboleh dirancang.
contohnya ke israel dan india.
sape lar nk pg india, korg sumer da asal sane, xkan nk pg lagi.
seperti biasa, aku dan beberapa org rakan yg len sudah mempunyai tempat yg terngiang2 kat dalam kepala.
tp aku xnk kemukakan lagi aku punyer idea, so aku harap korg ley bagi idea sebernas idea utk menjayakan percutian kita kali ni.

kepada incek paan,
sila siapkan design t-shirt kerna mandat design telah dihukumkan kepada anda. tak lupa juga kepada incek pejol, sila poskan cara2 dan tips2 untuk menguruskan badan dalam masa 2hari sahaja.

PS: KEMUKAKAN IDEA2 ANDA DI RUANGAN COMMENT YER RAKAN2

11 comments:

PeJoL said...

aku kene berkongsi rahsia kejayaan aku mengekalkan bentuk badan ker???
hahaha

why.don't.you.ASK.me? said...

bandung jom!!!

paan terjatuh lagi. said...

aku cadangkan phuket,tak pun hadyai,tak pun hadyai,bangkok,tak pun kalau kaya sket amsterdam.zuchenheinhaimen!

GER said...

kite gi camping nk??cam bes je...adventure sket...disamping dpt menyihatkan tubuh badan yg sememangnye sasa...

paan terjatuh lagi. said...

buat mcm langkawi dulu.layan bak.2 minggu lepas kut gab ngan nazir pegi cameron highland.layan gila.mandi air terjun semua.kaman weh kawan.

why.don't.you.ASK.me? said...

kite g bb je.

dol said...

perhentian

cater speed bot dlm 500-600 return. pegi balek

chalet murah 30 hinggit. chalet stended dlm 100.

snorkeling sepanjang hari 40 hinggit. ade penyu, jerung dan ikan yang jahat.

scuba diving untuk unlicensed, 1100. die kasi lesen skali.

malam ade bonfire, sape mat gita bole layan.

zopakkun said...

gile kejam suh pejol post cmne nk kurus dl 2 ari je.da 22 tahun die try tak bjaye.isk2

wat cm lgkawi pn mantap gak.sonok2

mane2 korg pegi,i will follow u~

GER said...

xde duit ahh nk gi jenjalan...petronas klcc ni faker...duit asek msk lmbat je..

why.don't.you.ASK.me? said...

mane2 la.
nnti calonkan ajk suda.

XeLLoS said...

g siam ni r..syok bakk..
diiktiraf sebagai syurga lelaki dunia oleh UNESCO..perbelanjaan pon seolah2 bercuti di ulu lenggong je..
amacam?pemandu pelancong ada..free je