Monday, March 16, 2009

Selamat Hari Jadi encik BonBon

Di sini aku sebagai wakil kelab unggul Pasukan ingin Berhibur dan kelab paling lama bertakhta di hati,'SOlO rider' since 1987 dengan motto 'solo rider never dies' , ' glory-glory solo rider' dan sebagainya ingin mengucapkan Selamat Hari Jadi kepada Encik Rahman b Rosli a.k.a Bonzer a.k.a Bondon a.k.a Isabel(wow pun keluaq sekali).Semoga dipanjangkan segala-galanya,umur,rezeki dan bermacam-macam lagi hendaknya.

Aku dengar ngko dah jadi Rakan Masjid,clarify kat sini?

8 comments:

GER said...

semoga dipanjangkan segalanye???
pendek sgt ke ko pnye bon??



hepi besday bon2...may the boost be with u...

billy aman said...

klo pendek sure ko nk kn ger.le matin ngn emster ko

zopakkun said...

soloryder since 1987--nice~haha

hepi besday bon.nk spageti carbonara satu!

opah said...

epi besday bro!!!!!!
ex rumate tersayang



[ghey bakk]

billy aman said...

dear aan,
bertahta dihati ko spe nk tau
yang beraja dimata kami pe ko nk jwb

paan terjatuh lagi. said...

billy,cakap bahse melayu.tak paham ar.jgn direct translate sgt dr bahse ngko.hahaha.

PeJoL said...

Happy besday Bon2...
turun kerteh bgtau..hehe

billy aman said...

nihongo ne. huhu. ma ma wakatta.. kondo marego de iiu. hontou gomen