Tuesday, March 24, 2009

What comes around comes back around dey macha

Public apology

Sesungguhnya Saudara Akalil,aku baru tahu menahu atas tindakan aku yang kasual dan kurang sopan terhadap anda Isnin lepas.Sesungguhnya aku berada dalam keadaan tidak sedar atau pun separa sedar,melepas kan segala yang selama ini terkurung dalam penjara.Aku kagum dengan ketabahan engkau dalam melewati kehidupan yang penuh dugaan dan cabaran ini.Mengulas beberapa komen rakan-rakan:

Ask : Kalau aku kena macam tuh aku dah balik ke darjah 1.Mulakan hidup baru.

Pasha : Mungkin aku akan delete terus WOW aku.

Paan : Aku rasa hilang matlamat hidup la lepas kejadian itu,tak ada masa depan.

Mungkin ini hukuman karma kepada anda,setelah engkau melakukan perkara yang sama terhadap Gori.Gori hanya mampu bangun dan menghamburkan caci maki dan seranah terhadap anda. Lalu Karma menghantar aku sebagai pendeta,membalas tindakan anda itu.Maafkan aku Akalil.

p/s : aku dengar lepas kejadian kau terus mandi dan pergi kerja awal.
p/s/s : sori kay.
p/s/s/s : ko cite sket kejadian itu dengan spesifik.

5 comments:

woody said...

paan. ini bukan tempat post nukilan hati yg complicated untuk dipaham. klw ingin post, sile terangkan secara terang-terangan seperti spotlight R3 pejol pls. sile bercerita, ak xpaham langsung.

PeJoL said...

kimak rr bong....
asl aku lak kene?
cibet...
aku nk terasa hati gk rr cam nie

zopakkun said...

oh.apekah?aku clueless.sometimes not every word should be spoken loud.phm x adaptasi pepatah italy aku ni?

why.don't.you.ASK.me? said...

ptot la pejol tanye tutup lampu.
xgune tuka r3 spotlight.
28 aribulan kne tutup gk.
klo xindhu.
hahaha!

woody said...

ko xdek gune trase ngan aku pejol..
mu duk kemamang sorg2...
hahaha..
btw, 28hb sape xtutup lampu mmg paria..
especially spotlight R3..
hahahahaha