Monday, March 30, 2009

terang lagi bersuluh bak R3 Pejol

sambungan apology Paan

kepada semua makhluk yang tk paham ape yg cuber paan ceritakn begini sebenarnye yg terjadi~

aku mulakan dengan sikit sedutan filem tragedi oktober~

tak sanggup lagi ak
mengenang kisah lalu~
pembalasan menghantui diriku
biarkan ia pergi..menjadi roti capati
kepada paan yg perangai macm tahi

tidak mahu ku ingat lagi
apa yg paan dah bagi~
getaran di boxer~~~~~

Mlm tu ak,paan,nadim dan as di dalam bilex selepas menyampahkan diri.stended la aktiviti2 bdak2 umah sewa ketika ujung minggu ari ahad.selepas menyampahkan diri as kembali kepada profession nye bermain WoW dan nadim kembali pulang ke rumah setelah tk tahu nk kencing ape dah kt umi dier.dan ak nyata lonely, lalu ku buat aktiviti yg sumer umat manusia terer buat bende nie iaitu TIDUR.maka ku lelapkan lah mataku dan biar kepala ku yg GG maghrib td lena diulit intan. oleh kerana perbuatan tidor awal itu lah maka tragedi ini telah terjadi kepada ak. situasi ini bermula agak pagi dlm pkol 5.30 pg waktu tempatan(kepda macha2 yg bace nie korg convert la sendiri waktu india cner..tak tahu tnyer Pejol), dimana kepala ak masih berat mcm hanjeng dan hanya mata ku saja yg terbuka..tapi ak agak terperanjat apabila melihat seekor beruang besar baring di depan mata ak...yg kelihatan hanya samar2 warna pink keunguan sebb gelap,so nampk tak nmpk la. tp ak dpt meneka dgn cepat walopon kepala agak ngntok yg itu adalah kaler boxer beruang itu. maka ak terus tidak mempedulikan lalu ingin ku smbung niat suciku untk trus tido. tp firasat wanita keibuan ak tetibe muncul.rase risau, resah, gundah gulana tiba2 dtg.adakah ada bencana yg akan menimpa ak..ada bende malang yg akn dtg kt aku?? hati berdegup laju, adrenalin tk henti2 di pam ke jantung... tiba2

PRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOTTTTTTT!!!!!kacinnnnnngggggg....brrrrrrrrrrrr~(blow off)

"gdgang!!!! adoi.sakit la siot". smpi terantok pale ak dibuat oleh beruang ini..agung~ sungguh agung sekali das itu. HEADSHOT! tepat ke muka ku..ketika itu rambut ak yg kerinting keras ni pon beralun seperti dibuai angin pantai..lembut seperti baru lepas direborn 3 kali menggunakan iron arang. angin deras.berbau dan indhu.mugkinkah ini balsan aku kerana terlalu racist..atau lifestyle hedonisma ku yg ku amalkn selama ini??????.hebat.sungguh hebat. tp yg lebih hebat beruang itu bgun lalu mengucapkan kalimah "sorry" dan dgn tenangnye smbung tido. sejurus selepas kejadian itu ak bgun..semayang subuh dan meminta mahap kepada semua yg ak penah buat salah sebelom ini.ak bgun dan pergi kerja tepat jam 6.45 pg.rekod terbaik waktu ak ke ofis setakat ini. ak insaf~ mungkin ade benarnya what goes around.comes around.

p/s: beruang itu akan kene balik ngn aku pasnie, 'fart bet', i wont tell u when. be scared and sleep in horror bitcthes..hahahaha

5 comments:

woody said...

kay..
aku xtaw ar ak nk cakap ape dalam situasi ko tuh..
sumpah aku cakap, headshot agong di mana pemain2 sk-gaming pun xmampu nk pikir ape jenis headshot menggunekan glock..
haha

why.don't.you.ASK.me? said...

serious.
ak terus drop out dari u.
balek sban.
g sekolah rendah jenis tamil plg jauh dri uma.
g darjah satu.
mulakan idop baru.
ahahaha!

zopakkun said...

nasib baek hidung aku x sensitip.kentut la cmne pn.unless btol2 kuat baru aku bole detect.

teringat perangai gab kentut dlm bilik.mentang2 aku pkai headset so x dgr,idung plak x sensitip die ingat aku tatau.kantoi sebab aku tgk die snyum sinis je.haha

GER said...

alaa pak...ko kentut smpai pejalan kaki blkg ko mencarut FUCK SHIT!!pastu jalan 3 langakh n tros pengsan sambil mulut berbuih...lg powerr!!

billy aman said...

zopak bnyk mkn parpu laddu,capati n kari masala. makanan2 ni mmg kaya ngn rempah ratus dan kas2. bkn mulut si kne kentut je berbuih..malahan jubo si pengentut pun le berbuih lagi berisi..euwww