Tuesday, May 5, 2009

Urusan Seri Paduka Baginda

Assalamualaikum kepada sumer ahli2 pasukan ingin-berhibur.

Aku disini ingin mengisytiharkan peralihan kuasa pembikinan t-shirt ingin-berhibur.blogspot dr pucuk pimpinan lama iaitu Mohd Farhan Said atas perkenan duli Albonzer D'al-baukaki, untuk meneruskan agenda ingin-berhibur.blogspot memcapapkan diri kita untuk menjadi sebuah organisasi yg setanding dgn organisasi2 besar,keparat dan kejam yg lain. dan t-shirt ini juga, akan digunakan dlm upacara2 rasmi pasukan kita sperti keluar bercuti,mencandat sotong dan borak sampah.di haramkan t-shirt ini dipkai ketika bermain wow dan tidur,kerna dikhuatiri anda mungkin akan terkene penyakit gara2 daulat yg tersimpan dlm baju tersebut. jadi silalah memberi sokongan anda dlm menjayakn t-shirt ini dan kepada ahli2 yg tidak memiliki t-shirt ini, anda akan diberi sesi kaunseling berbayar yg dihostkan oleh Tok Aweed sebagai balasan diatas kedegilan anda. anda akan kenal ape erti dunia selepas itu. sekian dlu sebelum update design dan juga polling untuk design.terima kasih.Hidup UMNO!!!!!!

23 comments:

woody said...

yeah sapot usaha kay selaku towkey besar baju2 mohor2 berhibur. semoga design yg kluar sangat lah hensem dan menarik hati smpi terkeluar dari rusuk. Amin

opah said...

t-shirt kc koler kerass!! jenis koler yg mmg xleh lipat2.

syfq amr said...

koler keras ko nak pakai g opis ke... ke offshore.. haha..

why.don't.you.ASK.me? said...

koler keras.iron tajam.

nazirhussin said...

kua kan nombor siri ngan barcode kat baju tu ah. nanti kalo lalu kat tesco boleh scan, untuk membuktikan ketulenan sa-saorang ahli.

why.don't.you.ASK.me? said...

btol2.
senang tesco nk kira nnti.

ticqooo said...

setuju2..kasi kain xleh basah, x bleh nk basuh bg ade lekat bau sejati ingin berhibur, bile lalu saja org suda tau ini bau sapa...

aku size M

why.don't.you.ASK.me? said...

tik da taf skng.
jgn ks M.
ks XS.
bia nmpk six pak.

opah said...

tujuan koler kerass n tajam(mcm ass ckp) ntok tnjukkn keganasan gang kite. kerana kalo koler tu terslide kt mane bahagian o organ-organ org len yg terniat berjalan di sebelah kite kompem luker parah... ini la bru bju team kite. armory ntok gang nh. haha.

woody said...

armory wtf....
masih ada anasir2 wow disini dipersembahkan oleh incek opah...
perlukah melakukan aktiviti berpuasa 23 hari tanpa makan minum dan upacara menyuntat bagi mana2 ahli yg mengadakan unsur2 wow??
hahahahaha

paan terjatuh lagi. said...

aku cadangkan aja.

depan tulis

'Don't tell us that we are awesome'
besar bhak

blakang.

'pasukan ingin berhibur bla bla bla'

sape ade photoshop neh,tolong2.

http://danger.ngenworks.com/files/Gettin-Awesome.gif

ku.mahu.KAY.tahu said...

plan ak nk letak gmbar darth vader kt bwah belah kiri dan segala jenis tulisan yg ader kt darth vader tu.dan kat belakang simply 'ingin-berhibur.blogspot.com'.tu je
tkper..nnti ak update design.

ticqooo said...

kite tulis
"dont tell us paan is not single"

nazirhussin said...

eh kelab2 dan persatuan sub-sub takleh dapat name printed on skali ke?

kelab wow, skuad lelaki miang, persatuan snooker dan lucky ball, persatuan solo rider(if ever lah), kelab jeewa luka, etc2.

amacam? care tak? dan pasal barcode, mungkin kita bole collabo ngan tesco, sape ade code tu dapat diskaun ke kan. tu langkah awal utk mengkomersilkan organisasi kita kan. kite ade misi beb.

zopakkun said...

size m 1 utk aku.daud pnye baby-T.

JeLoT said...

caya kay..pahal ade idop UMNO plak last2 tuh?recist bak..haha
aku nk kale pink

why.don't.you.ASK.me? said...

nazir.
kalo cam aku camna?
suma group aku kena masuk.
wow,lelaki miang,jiwa luka,solo rider,snooker n lucky ball.
panjng bak r.
ngn racist lg,indu bakk,noob,kemaluan besar dan keras,tahan lama,maple sejati,pngikut Tok Aweed Dewa Kultus Ajaran Petir Orthodox Arpeggios Katolik Kahar.
penuh bakk r baju aku.

syfq amr said...

hahahaha...

"Kultus Ajaran Petir Orthodox Arpeggios Katolik" --- fakkkkk

wv = czlies

nazirhussin said...

hm betol jugak. banyak da tu kelab dan persatuan sub kan. tak munasabah gak kalo sume nak printed.

mau jadi macam tshirt kenangan skolah pulak. Tingkatan 5 Bakawali. pastu kat bawah penuh name classmate ye tak.

tapi wtf kelab kemaluan besar, panjang dan tahan lama? sape president? still recruitting members tak? aku nak! haha!

why.don't.you.ASK.me? said...

anta resume.
gamba pasport.
tp bukan muka da kepala anda.
hanya gamba kepala takuk hingga ke pangkal diperlukan.
da medical check up memastikan 'ketahanan'.
nnti result akn diberi dalam tempoh 2 minggu waktu bekerje.

PeJoL said...

gambar jer???
video xyah letak skali??

why.don't.you.ASK.me? said...

pejol special case.
only gmba perut needed. sekian time kaseh.

PeJoL said...

nanti ramai sangat terpikat....