Monday, April 20, 2009

Perutusan jabatan Langit

assalamualaikum para kabilah ingin berhibur,

lama BHAK da atok nk pajak menulis kat blog ni. baru skrang peluang muncul.

walaupajakanapon, masa ini adalah sesuai BHAK utk penulisan ini berlaku memandangkan pejuang2 racist indhu kebanyakannya pura2 busy di company intern masing2. sungguh malang company2 tersebut.

adapun, penghargaan besar utk pejuang racist indhu tegar 'ask' kerana penulisannya di bawah telah sedikit sebanyak memberi ilham kepada pembaca di luar sana tentang istilah ayat 'PAJAK'.

untuk menghuraikan keistimewaan ayat'pajak' ini, lapan tahun tulis pon dop abih. atok disini sbnrnya mahu menggunakan peluang ini utk menghuraikan tabiat yg kuat menular di kalangan warga manusia sekarang iaitu tabiat berborak sampah!

secara basiknya, suma org tau apa maksud sampah. tapi ada juga mempunyai pendapat yg berlainan. dibawah adalah jenis2 soalan lazim yg ramai bertanya kepada atuk tentang erti sampah:

1. sampah = frontman 'cina bukit' kumpulan 'crash and burn'?
2. sampah = i***u tak mandi enam bulan kah?
3. sampah = penangan kentut di muka dek member mat flash telur?
4. sampah = aroma ketiak bau setaman dek tak mandi kerna sebok dok raid nk kejar T7?

di sini, ingin atuk jelaskan. sbnrnya sampah ini boleh diaplikasikan didalam pelbagai jenis situasi, termasuk juga di dalam perbualan seharian kita. demikian juga disini atuk mahu jelaskan, berborak sampah ada dikategorikan sbg 2, yaitu satu yg berkualiti sampahnya, dan satu lagi yg sememangnya dah sampah memang dah xleh nkt wat po dah.

Utk menjadi ahli berborak sampah yg disegani ramai, disini atuk nk kasi tips camna nk pajak jadi itu orang. Tipsnya:

1. pertapaan selama 2 minit selepas kentut hebat. di dalam pertapaan, hendaklah anda membayang diri seekor sampah bulat yg comel berterbangan di udara. teknik ini sgt mujarab dalam mendekatkan diri kita kepada tok sampah ulung, yaitu penaja kultus sampah ortodoks.

2. yg keduanya, cuba latih hidung anda menjadi peka dengan bau-bauan bengis seperti:

a. celah kangkang yg fresh lepaih men futsal.
b. tahi gergasi berbentuk 'V' di tandas V5F.
c. bulu pubis yg paling hampir dgn liang dubur pakcik cina gemok botak ameeth.
d. dan tidak lupa juga stokin kerja tok Aweed.

3. Tips terakhir ini adalah yg paling mujarab. Cuba secara curi2 melihat telor paan yg sedang loyot secara aneh itu dgn penuh kyusuk selama 5 saat. kaedah ini secara otomatik akan membawa anda ke 'peringkat putih' hikmat sampah tathagata.

Demikian adalah tips2 tarbayek yg atuk dapat kongsi bersama para kabilah sekalian. Untuk mencapai peringkat hitam iaitu peringkat tertinggi hikmat sampah tathagata, akan atuk berikan panduannya di penulisan yg akan datang.

Sekian dan renung2 kan bersama.

7 comments:

why.don't.you.ASK.me? said...

atok go die pls.
rumah kate pergi.
sam chong kate mari.

nazirhussin said...

ini post paling pukhaimak skali.

haha. btw, stokin tok aweed memang legend. bapak shin chan pon retired jadi kartun kalo die terhidu.

Tok Aweed said...

usah kata bapak shin chan, ak sendiri pon muka jadi hijau terkena bau-bauan stokin sendiri.

Merissa K. said...

pakcik cina gemok botak tu goes by his nama glamour: pakcik terbang!

im not making any sense. hoho

syfq amr said...

jgn kutuk dia do... dia spy CIA

JeLoT said...

korang xtau TOK AWEED ni spy indhu.. jgn termakan indhu tegar ni..tp die mazhab petir..haha

woody said...

haha..
mazhab petir..
apabila terhidu stokin kerja tuh, kene wat pat blas kali flushing dengan concrete disertakan fiberglass gasket, tak dilupakan juga dengan graphite, 98% asid, kultur hidup dan setitis peluh pertama yg muncul dan jatuh dari bulu ketiak selepas mandi swimming pool..

say no to racism